Meditel
Particulier - Fizie

Welkom op de afsprakensite van Meditel.

 

Deze website is speciaal ontworpen voor Particulier - Fizie. Door middel van onze online planningssite kunt u rechtstreeks in onze agenda op een vestiging naar keuze de afspraak voor de medische keuring maken die op u van toepassing is.

Betreft het een CBR keuring? Let dan op, want het CBR hanteert een nieuw proces rondom het aanvragen van de verlenging van het rijbewijs. De routing is als volgt: online dient u bij het CBR een digitale aanvraag in voor het verlengen van het rijbewijs. Hier zijn kosten aan verbonden. Vervolgens krijgt u de Zorgdomeincode (ZD-code) die meegenomen moet worden naar de afspraak bij Meditel voor het medische gedeelte van de rijbewijskeuring.

Vervolgens kan bij Meditel een afspraak ingepland worden voor een CBR rijbewijskeuring. Belangrijk is dus om eerst bericht van het CBR af te wachten en daarna de afspraak bij Meditel in te plannen.

Heeft u de ZD-code(s) ontvangen? Dan kunt u hier een afspraak maken voor een medische keuring. 

Let op uw keuze voor het juiste medische onderzoek!
Er zijn een of meer medische onderzoeken waarvoor Meditel Gezondheid afspraken heeft gemaakt met de opdrachtgever.
Let op dat u de juiste keuring kiest!

Is het toch fout gegaan? Of komt de afspraak bij nader inzien niet uit? U kunt deze later weer wijzigen of annuleren. Doe dit niet te laat, want met de opdrachtgever zijn afspraken gemaakt over de termijnen waarbinnen dit nog mag.

Komt u niet opdagen? Dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Door wie worden de onderzoeken en keuringen uitgevoerd?
De onderzoeken en keuringen worden uitgevoerd door Meditel Gezondheid , een onafhankelijk kennis- en keuringscentrum. Meditel Gezondheid is gespecialiseerd in preventief en gericht medisch onderzoek. Meditel Gezondheid heeft ongeveer 25 centra in het hele land, zodat er altijd wel één bij u in de buurt is.

Vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben over de afspraak, dan kunt u contact opnemen met Meditel Gezondheid , telefoonnummer: 0900-202 10 40.

Mocht u nog overige vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Fizie, telefoonnummer: 0523 - 28 27 37.