Meditel
particulier

Welkom op de afsprakensite van Meditel.

Bent u een particulier, en wilt u een van de volgende afspraken bij Meditel inplannen;

  • - medische checkup (leefstijl, bloed-, long- en hartfunctie onderzoek)
  • - taxipaskeuring
  • - meningokokken vaccinatie (hersenvliesontsteking, vaccinatie i.h.a. bij baby’s en jongvolwassenen)
  • - rijbewijskeuring (CBR keuring voor particuliere rijbewijsverlening)

U kunt via deze website direct en eenvoudig een afspraak inplannen.

Klik hier:   maak afspraak

Lees onderstaand bericht vóórdat u een afspraak maakt voor een CBR keuring.

Heeft u een digitale aanvraag voor uw gezondheidsverklaring gedaan, wacht dan op een mailbericht van het CBR met daarin een keuringsformulier en brief met uw zd-code. Dit kan tot 3 weken duren. U kunt alleen een afspraak maken als u deze brief met zd-code heeft ontvangen.

Heeft u een papieren gezondheidsverklaring ingevuld en opgestuurd naar het CBR, dan zal deze beoordeeld worden door het CBR. Indien een keuring nodig is ontvangt u een brief van het CBR met de melding dat u een afspraak moet maken. U kunt alleen een afspraak maken als u deze brief heeft ontvangen.

Zodra u uw Gezondheidsverklaring heeft opgestuurd kunt u de status van uw aanvraag direct inzien en volgen op Mijn CBR. U kunt inloggen met uw DidiD met SMS-code. In geval van een papieren Gezondheidsverklaring kan het soms wel 4 weken duren tot uw aanvraag zichtbaar is. Overigens ontvangt u dan ook het bericht per post.

 

Let op uw keuze voor het juiste medische onderzoek!

Is het toch fout gegaan? Of komt de afspraak bij nader inzien niet uit? U kunt deze later weer wijzigen of annuleren. Doe dit niet te laat want annuleringen later dan 48 uur voor de afspraak, worden gefactureerd.

Door wie worden de onderzoeken en keuringen uitgevoerd?


De onderzoeken en keuringen worden uitgevoerd door Meditel, een onafhankelijk kennis- en keuringscentrum. Meditel is gespecialiseerd in preventief en gericht medisch onderzoek. Meditel heeft ongeveer 40 centra in het hele land, zodat er altijd wel één bij u in de buurt is.

Vragen?
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Meditel, telefoonnummer: 0900-202 10 40.